• dsc4657

Seizoenssuggesties

Suggestiegerechten

Voorgerechten

Geitenkaas / pastrami / zwarte olijven 18,00
Bloemkoolsoep / pesto van ezelsoor 8,00
Bloemkoolkroketten / truffeldip 17,00
Gebakken kalfszwezeriken / witlof / tijmsaus 21,50

Hoofdgerechten

Hazenrug / peperveenbessensaus / boschampignons / kweepeer 30,50
Rog / broccoli / kappertjesboter 28,00
Wildragout / pastinaakpuree / witte en rode koolsalade 24,00
Gebakken kalfszwezeriken / wintergroenten / jus nature / kroketten 34,50
Filet van hert / witloof / knolselderpuree 33,50

 

 

vegetarisch glutenvrij lactosevrij ambachtelijk huisrecept

 

Dijkstraat 54
9240 Zele
Tel. 052 44 69 19
info@restaurantdenanker.be

Reserveer nu Cadeaubon