• dsc4657

Seizoenssuggesties

Suggestiegerechten

Voorgerechten

Sint- jacobsvrucht / carpaccio / bloemkool / truffel 19,00
Tomatenbasilicumsoep / croutons 8,00
Burrata¬† / wilde tomaten / verse vijgen 17,00  
Gebakken kalfszwezeriken / witlof / tijmsaus 21,50

Hoofdgerechten

Carré van speenvarken / gegrilde artisjok / erwten / jus 28,00
Gebakken grietfilet / groene asperges / champignons / look-limoenboter 28,00
Mossels papillot / venkel / selder /ui / witte wijn 25,00
Gebakken kalfszwezeriken / puree van broccoli / jus nature 34,50
Mossel natuur / frietjes 27,00
Mossel witte wijn / frietjes 29,00

vegetarisch glutenvrij lactosevrij ambachtelijk huisrecept

Dijkstraat 54
9240 Zele
Tel. 052 44 69 19
info@restaurantdenanker.be

Reserveer nu Cadeaubon