Jaarlijks verlof
Wij zijn met jaarlijks verlof vanaf 15 september t.e.m. 3 oktober. We verwelkomen jullie graag opnieuw vanaf zaterdagavond 4 oktober om 18u00.
Enkel te verkrijgen per tafel | |
---|---|
Mortadella carpaccio ∙ extra vierge olijfolie ∙ Mousse Parmigiano Reggiano ∙ focaccia ∙ vijg * | |
- | |
Wortelsoep ∙ Ras el hanout ∙ gebrande amandel (+7,00) | |
of | |
Geitenkaas ∙ munt ∙ pistache ∙ sorbet multivrucht (+7,00) | |
- | |
Italiaanse Porchetta ∙ rozemarijnsaus ∙ venkel∙ courgette ∙ aubergine* | |
of | |
Vis van het seizoen bouillabaise-stijl ∙ polderaardappel* | |
- | |
Assortiment kazen ∙ notenbrood ∙ chutney | |
to share of lekker voor mezelf |
|
- | |
Banaan ∙ pinda ∙ caramel * | |
MENU 3 GANGEN * | € 60,00 |
BUBBELS EN KOFFIE | |
+ € 13,00 |
|
Wortelsoep ∙ Ras el hanout ∙ gebrande amandel | € 9,00 |
---|---|
Mortadella carpaccio ∙ extra vierge olijfolie ∙ Mousse Parmigiano Reggiano ∙ focaccia ∙ vijg | € 22,00 |
Gebakken kalfszwezeriken ∙ roomsaus truffel ∙ shiitake | € 33,00 |
Geitenkaas ∙ munt ∙ pistache sorbet pompelmoes | € 15,50 |
Linguini ∙ courgette ∙ feta ∙ citrusmarinade | € 23,80 |
---|---|
Vis van het seizoen ∙ bouillabaise stijl ∙ polderaardappel | € 35,00 |
Gebakken kalfszwezeriken ∙ roomsaus truffel ∙ shiitake ∙ frieten | € 46,00 |
Italiaanse Porchetta ∙ rozemarijnsaus venkel ∙ courgette ∙ aubergine | € 34,00 |
Mosselen natuur | € 30,80 |
Mosselen witte wijn | € 33,50 |
“Srej” Roberto Sarotto 2023 Piëmonte Arneis | |
---|---|
Glas: € 8,50 | ½ Karaf: € 34,00 | Fles: € 42,50 |
|
Vina Sardasol Optimo 2021 Navarra Merlot & Cabernet Sauvignon | |
Glas: € 7,10 | ½ Karaf: € 28,40 | Fles: € 35,50 |
Wij zijn met jaarlijks verlof vanaf 15 september t.e.m. 3 oktober. We verwelkomen jullie graag opnieuw vanaf zaterdagavond 4 oktober om 18u00.