
Menu en suggesties
Maandmenu
Hapjes | |
---|---|
- | |
Zalm ∙ chioggia ∙ dille ∙ toast ∙ cornichon ∙ zoetzure ui * | |
- | |
Soep van geroosterde prei ∙ courgette ∙ gele paprikacrème fraiche ∙ tuinkers (+7,00) | |
- of - | |
Geitenkaas ∙ munt ∙ pistache ∙sorbet pompelmoes ∙ multivrucht (+7,00) | |
- | |
Varkens entrecote ∙ zuiderse kruidenboter haricots verts ∙ aardappeltjes uit de oven * | |
- of - | |
Vis van het seizoen ∙ saffraansaus artisjokharten ∙ bloemkool ∙ aardappelmousseline * | |
- | |
Assortiment kazen ∙ notenbrood ∙ chutney (+9,00) | |
Geselecteerd door “Den Liebaert” in Overmere |
|
- | |
Panna cotta ∙ limoen ∙ kersen ∙ meringue * | |
Geselecteerd door “Den Liebaert” in Overmere |
|
MENU 3 GANGEN * | € 60,00 |
BUBBELS EN KOFFIE | |
+ € 13,00 |
Suggestie - Voorgerechten
Soep van geroosterde prei ∙ courgette gele paprika ∙ crème fraiche∙tuinkers | € 9,00 |
---|---|
Zalm ∙ chioggia ∙ dille toast ∙ cornichon ∙ zoetzure ui | € 23,00 |
Gebakken kalfszwezeriken ∙ erwtjes ∙ jus natuur | € 32,00 |
Geitenkaas ∙ munt ∙ pistache ∙ sorbet pompelmoes ∙ multivrucht | € 15,50 |
Suggestie - Hoofdgerechten
Linguini ∙ courgette ∙ Feta ∙ citrusmarinade | € 23,80 |
---|---|
Vis van het seizoen ∙ saffraansausArtisjokharten ∙ bloemkoolaardappelmousseline | € 35,00 |
Gebakken kalfszwezeriken ∙ erwtjesjus natuur∙krieltjes | € 45,00 |
Varkens entrecote ∙ zuiderse kruidenboter haricots verts∙aardappeltjes uit de oven | € 34,00 |
Mosselen witte wijn | € 33,50 |
Mosselen natuur | € 30,80 |
Suggestie - Wijnen
Adagio 2023 - Friuli Pinot Grigio | |
---|---|
Glas: € 7,50 | ½ Karaf: € 30,00 | Fles: € 37,50 |
|
Tralcetto 2023 – Veneto Pinot Noir | |
Glas: € 7,90 | ½ Karaf: € 31,60 | Fles: € 39,50 |