• dsc4657

Keuzemenu’s

 

Download hier onze brochure
2016 – 2018 (Adobe Acrobat PDF)

 

let op !!! Deze menu’s zijn enkel te verkrijgen vanaf 15 personen en met één zelfde menu voor de gehele groep. Voor uitzonderingen graag een telefoontje of mail.

Deze gerechten tellen niet al à la carte gerechten  !!!

 

U kan uw menu, feest, vergadering of receptie zelf samenstellen aan de hand van de onderstaande gerechtsuggestie’s en formules, voor de prijzen kan u ons contacteren
via telefoon of mail.

 

 

Alle prijzen uit deze brochure zijn per persoon (btw en diensten inclusief), indien anders staat dit vermeld. Eventuele prijsschommelingen zijn steeds mogelijk.

Vraag gerust ook naar onze seizoenssuggesties die u ook kunt terug vinden op onze website.

Wij helpen u graag verder bij het plannen van uw feest of het samenstellen van uw menu. Gezien wij tussen 15u en 18u gesloten zijn door de week, vragen wij u dan ook een telefonische afspraak te maken zodat u niet voor een        gesloten deur komt te staan. Een afspraak is mogelijk op maandag, donderdag en vrijdag tussen 15u en 18u of na 20u30.

Voorwaarden

De vermelde menu’s en gerechten zijn beschikbaar vanaf 15 volwassen personen.

Wij vragen om 10 dagen voor het plaatsnemen van het banket uw menukeuze mee te delen alsook het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Er is maar 1 menukeuze mogelijk per gezelschap (kleine aanpassingen zijn mogelijk).

Gelieve ons te verwittigen indien het aantal personen wijzigt (ook de dag zelf). Zoniet zal er ter compensatie 30% van de menuprijs/persoon worden aangerekend.

Betaalwijzen: Wij aanvaarden Visa en Mastercard, alsook cash (geen bancontact).

Dijkstraat 54
9240 Zele
Tel. 052 44 69 19
info@restaurantdenanker.be

Reserveer nu Cadeaubon