• dsc4657

Kerstmarkt 2019

Zondag 8 december vanaf 14.30 uur kan u op ons terras terecht voor

onze 2de editie van de Kerstmarkt.

Het Warmste terras

Ten voordele van MFC De Hagewinde

Restaurant Den Anker organiseert in samenwerking met het Wijkcomité Zele dijk en restaurant t’schipken een sfeervolle kerstmarkt op ons binnenterras. Dit op zondag 8 december vanaf 14.30 uur. Er zullen verschillende kraampjes zijn met hapjes en dranken, pannenkoeken, kroketjes,..

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit jaar voor “De Hagewinde” omdat we een regionaal goed doel willen steunen en deze mensen zich inzetten voor kinderen en jongeren met o.a. autisme en mentale beperking. We kennen enkele mensen hier in de buurt die een autistisch kind hebben en vroegen wat hen kan verlichten, daarbij kwam de Acolade van VZW MFC De Hagewinde ter sprake. Hierdoor willen wij onze warmste actie hieraan verbinden, en een mooi gebaar doen naar “De Hagewinde” toe.

MFC De Hagewinde

MFC De Hagewinde is een voorziening te Lokeren die ondersteuning biedt aan ruim 270 kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen, autisme en/of een mentale beperking. Ons steunen kan op 3 manieren: 1. Wij bouwen in 2020 een nieuwe prikkelarme verblijfsunit. U kan meehelpen de tuin rondom deze unit te realiseren. 2. U kan een specifieke zorggroep financieel steunen. 3. Ben je de werking van De Hagewinde genegen? Steun dan één van onze overkoepelende projecten (zomerfestival, ping-pong-tafels, speeltuigen, …) Van harte dank!

Dijkstraat 54
9240 Zele
Tel. 052 44 69 19
info@restaurantdenanker.be

Reserveer nu Cadeaubon